Tuesday, March 01, 2011

Aranyvackor I.



február 24-én nyílt az idei Aranyvackor pályázat legjobbjaiból rendezett kiállítás - a Petőfi Irodalmi Múzeumban - majd a díjkiosztót ezúttal többnapos programsorozat követte.
az Aranyvackor 2011-ben díjazottjainak listája itt olvasható, a zsűritagok beszélgetését a pályázatról itt, illetve képeket a díjátadóról itt lehet megnézni (utóbbiért hálás köszönet Lipovszky-Drescher Máriának, akinek szintén vackoros illusztrációi pedig itt láthatóak).
mi közben kórházba szaladgáltunk a kisebbik lányainkkal, így épp csak a megnyitóra ugrottam be, és ezért csak utólag tudok mutizni is. mindenkinek köszönöm ezúton is az érdeklődést és velünk aggódást - a kicsik már szuperjól vannak, újra szétszedik a házat :) csak a folyadékveszteségüket kellett pótolni.
a pályázatra idén két mesével is készültünk, mindkettővel továbbjutottunk a döntőbe. most a hozzám-érkezés sorrendjében fogom megmutatni őket :) elsőként Szabó Imola Julianna ajándékozott meg gyönyörű történetével, amely egy lázas kislány álmáról szól. a kislány a házzal együtt lázvárosba repül, ahol egy nem mindennapi cirkuszi produkció várja őt és kisbeteg társait.

--------------------------

our entry for a children's book competition called 'Aranyvackor' with my author Imola Julianna Szabó.

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Gratulálok Neked, biztosan örülsz, h bekerültél a legjobbak közé:)! Reméljük, látjuk majd a könyvet előbb vagy utóbb a könyvesboltokban a polcokon:)

    ReplyDelete
  3. thanks Rachel!

    köszönöm szépen Kitti, nagyon kedves vagy!

    ReplyDelete