Wednesday, March 02, 2011

Aranyvackor II.



szintén az idei Aranyvackor pályázatra beadott - időrendben hozzám másodikként befutó és általam azonnal megszeretett - mese Galló Krisztina írása. egy apró, fajtájától nemcsak színében és méretében különböző süni és egy társaitól igencsak eltérő természetű kislány egyszercsak találkoznak... és ez még csak a kezdet :)

a zsűri döntése alapján pályázatunk a kiállításon és az Aranyvackor katalógusban is szerepel, valamint az illusztrációkért a Két Egér Kiadó különdíját vehettem át (a kiadót jelképező egér figura különösen jó szolgálatot tett a kórházban: zokszó nélkül tűrte az infúziót és a diétás kosztra sem panaszkodott, úgyhogy máris családtag :) a marcipánkörtét pedig legkisebb lányom rögvest áldozatul ejtette.

---------------------------------

my second book project for the contest Aranyvackor - with Krisztina Galló. it has been selected for an exhibition and for a published catalogue of the best works and won a special award by Két Egér Publishing.




7 comments:

  1. Gratulálok! Már ott is nagyon tetszett!

    ReplyDelete
  2. óhhh, de jó! De aranyosak! Hát, gratulálok neked:)

    ReplyDelete
  3. Excellent.Fantastic work, fantastic work. It is a wonder. I recommend you another book about hedgehogs "Ourizo cacho e o gran río gris(hedgehog bunch and great gray river)" from Rosa Aneiros and Rodrigo Chao. Kises

    ReplyDelete
  4. Kriszti Drága! Itt is nagyon szépen köszönöm a gyönyörű rajzokat!!!!
    Ölelés, Kriszta

    ReplyDelete